Skovbrynet i Lyngby

EN DEL AF FREMTIDENS VIDENS- OG UNIVERSITETSBY

BaseCamp Lyngby er lokaliseret på Skovbrynet tæt på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), 2 minutters gang fra Sorgenfri station og understøtter vidensby strategien, Lyngby-Taarbæk Vidensby, som er en privat forening med foreløbig 84 private virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, kommune og boligorganisationer som medlemmer. Visionen er at udvikle Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med de bedste vilkår for uddannelse, forskning, erhverv og entreprenørskab.

Grønne omgivelser

Lyngby Taarbæk kommune danner rammen om smukke, grønne omgivelser såsom Dyrehaven med Dyrehavsbakken samt Eremitageslottet og Sorgenfri Slotspark. Lyngby og Bagsværd sø byder desuden på en frisk gå-, sejl- eller kajaktur i det grønne, og Frilandsmuseet ligger blot et stenkast fra BaseCamp Lyngby.

Der er også gode shoppemuligheder i nærheden bl.a. i det kommende butikstorv ved Sorgenfri station, Lyngby Storcenter og ikke mindst på Lyngby Hovedgade.

Lyngby-Taarbæk Kommune er en kommune i den nordlige del af Storkøbenhavn og hører under Region Hovedstaden. Kommunen består af bydelene Kongens Lyngby, Ulrikkenborg, Taarbæk, Virum, Sorgenfri, Lundtofte og Hjortekær.