REJSEGILDE

Kransen var højt til vejrs torsdag den 6. juni for det unikke byggeprojekt på Skovbrynet i Lyngby.

7. juni 2019

Torsdag den 6. juni fejrede BaseCamp Student rejsegilde for byggeriet, som har vundet prisen ”Årets Projekt” uddelt af Estate Media.

”Rejsegildet markerer, at vi nu har nået toppen på et unikt og anderledes projekt. Et byggeri som dette kræver både vedholdenhed og dedikation. Og jeg synes, at det vi har nået bærer præg af at alle, der arbejder med projektet kan lide det de laver. Det kommer til at blive en unik bygning, som gives til de kommende beboere, til området her – og til Lyngby Kommune,” udtrykte Lars Hagstrøm udviklingsdirektør hos BaseCamp Student Real Estate.

Michael Cohen, regionschef hos Max Bögl sagde også et par ord på dagen; ”Byggeriet har jo meget speciel arkitektur af Lars Gitz Arkitekter. Mange skrå vinkler, overgange, som giver en masse komplekse problemer og mange udfordringer først for arkitekterne og så for Ingeniørerne fra ÅF og efterfølgende hos vores entreprenører. Det har Ikke altid har været lige nemt, men I har hele vejen igennem skabt et konstruktivt samarbejdet.”

Det 6-etagers byggeri skiller sig blandt andet ud via sit dynamiske slangeformede udtryk, en 800 meters lang gangsti og urtehave på taget af bygningen, 750 kvm. solceller samt det visionære fokus på at skabe et funktionelt og bæredygtigt vartegn for Lyngby, som samtidig inviterer både borgere og beboere ud i det grønne.

Udover visionen for brandet, BaseCamp, og det at skabe optimale rammer for den enkelte studerende, er omdrejningspunktet for det unikke byggeri den 2.700 kvm. runde fællesbygning, som vil blive de studerendes mødested. Her afholdes fællesspisninger, fester og events, dyrkes motion – og studeres naturligvis. Bygningen er designet med et samlende atrium, der spænder over alle etager samt i hele bygningens længde, et slags hovedstrøg i flere etager. Herfra er der udsigt til alle faciliteterne, og de studerende kan f.eks. ordne deres vasketøj, mens der snuppes en tur på løbebåndet…

Byggeriet omfatter i alt 639 studieboliger samt 147 50+ og virksomhedsboliger. Boligerne vil efter planen stå klar til indflytning per september 2020 for studieboligerne og oktober 2020 for 50+ og virksomhedsboliger.

Læs om boligtyperne her

Lars Hagstrøm, udviklingsdirektør, BaseCamp Student Real Estate

Michael Cohen, regionschef, Max Bögl