FØRSTE SPADESTIK

Borgmester Sofia Osmani tog første spadestik til 639 nye studieboliger i Lyngby

22. juni 2018

I september 2020 åbner Basecamp 639 nye studieboliger blot 2 minutters gang fra Sorgenfri station i Lyngby – tæt på det nye stationstorv og DTU.

play icon

Fredag den 22. juni tog borgmester Sofia Osmani første spadestik til BaseCamps 639 nye studieboliger på Skovbrynet, Lyngby. Studieboligerne vil efter planen stå klar september 2020 til studieåret.

Omdrejningspunktet for det unikke byggeri er et fælleshus på ca. 2.700 kvm., hvor de studerende vil få glæde af biograf, fitness, hobbyrum, festsal, e-gaming, diverse loungearealer, studierum, bibliotek, vaskeri – samt muligheden for at dyrke have med krydderurter på taget af bygningen. Bygningens tag forventes at blive en attraktion i sig selv pga. en 800 m. løbe og gangrute – med et særligt udsigtspunkt.

Den runde fællesbygning vil blive de studerendes mødested. Her afholdes fællesspisninger, fester og events, dyrkes motion – og studeres naturligvis. Bygningen er designet med et samlende atrium, der spænder over alle etager samt i hele bygningens længde; et hovedstrøg i flere etager. Herfra er der udsigt til alle faciliteterne, og de studerende kan f.eks. ordne deres vasketøj, mens der snuppes en tur på løbebåndet…

Byggeprojektet omfatter udover de 639 nye studieboliger også 147 50+boliger og firmaboliger. Læs om boligtyperne her

Borgmester Sofia Osmani