ÅRETS PROJEKTPRIS

BaseCamp Student vinder årets projekt i 2018

30. August 2018

Estate Media uddelte en række priser i ejemdomsbranchen aktører – og prisen ‘Årets projekt’ gik til BaseCamp Student for udviklingsprojektet på Skovbrynet i Lyngby.

Motivation for kåringen

“Estate Media projektprisen blev igår torsdag den 30. august uddelt for det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2017/2018. Prisen gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed.

BaseCamp Student blev nomineret og har nu vundet grundet projektets unikhed, da der ikke bare bliver tale om ungdomsboligbyggeri, men et byggeri med boliger til både projektmedarbejdere og seniorer. BaseCamp Students projekt i Lyngby kommer til at give meget mere tilbage til sine omgivelser end bare et tilføre ungdomsboliger,” som Estate Media udtrykker det.

I kapløbet om prisen var BaseCamp Student op mod fire andre nominerede projekter henholdsvis Lighthouse i Aarhus, Upcycle rækkehusene i Ørestaden, Blox i København og Cloud City i Aalborg.

”Vi er positivt overraskede og samtidig ydmyge over at vinde denne præstigefulde pris – særligt i et så stærkt et felt bestående af velprofilerede og toneangivende projekter såsom Blox i København og Lighthouse i Aarhus, som vi har den største respekt for.

BaseCamp Student har vi fokus på at udvikle arkitektoniske og kvalitetsorienterede projekter. Med andre ord så er det ikke bare bundlinjen, som har betydning, når vi udvikler et projekt,” udtaler direktør og partner hos BaseCamp Student Real Estate, Jesper Dam.