BOLIGTYPER

Boligerne er rumlige og lyse, designet i den skandinaviske tradition for enkelthed – og med mennesket i centrum

Illustration: Studio Aisslinger

Illustration: Studio Aisslinger

Studiebolig

På BaseCamp Lyngby udvikles i alt 639 studieboliger i forskellige størrelser og prisklasser. Studieboligerne vil variere fra 1 værelse med eget toilet, bad og køkken til en egentlig lejlighed med 2 værelser, køkken og badeværelse – og imødekommer således studerendes forskellige ønsker og behov.

Studieboligerne indrettes med fast møblement i design af høj kvalitet i overensstemmelse med BaseCamp Students koncept, som du kan læse mere om og skrive dig op til via vores hjemmeside her

Company Apartment

Der etableres i alt 50-99 firmaboliger i forskellige størrelser, som spænder fra ca. 36 til 91 kvm. Lejlighederne får masser af naturligt lysindfald fra de store vinduer fra gulv til loft og er udformet i et moderne og stilrent udtryk.

Firmaboligerne tænkes udlejet til projektmedarbejdere eller lign. på vegne af diverse virksomheder i nærområdet.

Ansøg om en lejebolig eller skriv dig op til en fremvisning her

Lejebolig

I alt udvikles der 48-60 boliger i forskellige størrelser i det slangeformede byggeri, som varierer fra ca. 67 til 152,4 kvm. Boligerne får masser af naturligt dagslys ind via de store vinduer fra gulv til loft og har hvidolierede trægulve. Nogle lejligheder får altan og andre har direkte udgang til grønt areal.

Lejlighederne er som udgangspunkt tiltænkt og målrettet alderssegmentet 50 år og over, men andre aldersgrupper har også mulighed for at søge om en bolig. Dog vil denne aldersgruppe have forrang ifm. udlejningen.

Ansøg om en lejebolig eller skriv dig op til en fremvisning her

Fællesarealer

BaseCamp Students vision er at skabe ikke bare et unikt, men også et inspirerende studiemiljø at bo i. Fællesskabet er en drivende faktor for et velfungerende miljø for de studerende. Derfor er gode, velfungerende og communityskabende fællesarealer i højsædet i den slangeformede hovedbygning og særligt i den centralt placerede fællesbygning, hvor der indrettes fitness, biograf, café, gaming, bibliotek, studierum, vaskeri, fælleskøkkener og lounge arealer.

Den runde fællesbygning er de studerendes mødested. Den er designet med et samlende atrium, der spænder over alle etager i hele bygningens længde; et hovedstrøg i flere etager – Herfra er der udsigt over faciliteterne, og det er oplagt at ordne vasketøjet, mens man snupper en tur på løbebåndet.

Illustration: Studio Aisslinger

Illustration: Studio Aisslinger

Hvornår er projektet færdigt?

I 2020

Studieboligerne forventes at stå klar til indflytning per august 2020 og for lejligheder og Company Apartments per 1. oktober 2020.

Hvad vil boligerne koste?

Det varierer

Pris på boligerne vil variere efter boligtype, størrelse m.m.

Lejligheder og Company Apartments
Du kan se priser, størrelser mm. samt ansøge om en lejebolig eller firmabolig via www.SkovbrynetLyngby.dk

Studieboliger
Via www.BaseCampStudent.com kan du se priser og booke en studiebolig.

Skal jeg være studerende for at få en studiebolig?

Ja, du skal

For at ansøge om en studiebolig på BaseCamp Lyngby skal man naturligvis være studerende.

BaseCamp Student udvikler og driver studieboliger under konceptet BaseCamp. Udover møblerede studieboliger, tilbyder vi en række fællesfaciliteter såsom; biograf, fitness og lounge arealer – samt on-site management service, som består af imødekommende BaseManagers, der kan hjælpe dig med alt fra indflytning til navnet på din BaseBuddy.

Du kan læse mere om BaseCamp-konceptet og se vores udvalg af studiebolig lokationer i både Danmark, Tyskland og Polen på vores hjemmeside her

Kan jeg skrive mig op nu?

Ja, du kan

Lejligheder og Company Apartments
Du kan ansøge om en lejebolig eller firmalejlighed via siden www.SkovbrynetLyngby.dk

Studieboliger
Via www.BaseCampStudent.com kan du se priser og booke en studiebolig.

Illustration: Studio Aisslinger